JazzWood 2023 - GEANNULEERD


Beste Jazzwoodsympathisant,

Het is geen fijne boodschap en het was zeker ook geen gemakkelijke beslissing, maar we moeten u melden dat de twaalfde editie van Jazzwood, gepland op 19 augustus 2023, niet zal doorgaan. De voorbereiding en organisatie van het festival vragen veel inspanningen en dat krijgen we door een samenloop van omstandigheden dit jaar niet gebolwerkt met ons kleine team van vrijwilligers. Met Jazzwood mikken we elk jaar op een topbeleving, zowel muzikaal als qua sfeer, en dat lijkt ons in de gegeven omstandigheden jammer genoeg niet haalbaar.

We willen jullie van harte bedanken voor de steun en het enthousiasme de afgelopen jaren, en we houden jullie zeker op de hoogte van onze plannen voor de toekomst.

Met vriendelijke groeten,
het Jazzwoodteam

Privacy


Tijdens evenementen georganiseerd door JazzWood kunnen foto’s genomen worden. Hier gelden volgende principes:

Niet-gerichte beelden – die een algemene en eerder spontane, niet geposeerde sfeeropname weergeven – kunnen stilzwijgende of met een mondelinge toestemming op sociale media (noemen) worden geplaatst. Dergelijke foto’s worden enkel voor rapportagedoeleinden gebruikt, niet voor marketingdoeleinden. Indien de betrokkene dit niet wenst, heeft de betrokkene het recht een foto waarop hij/zij is afgebeeld te laten verwijderen, door ons van dit feit op de hoogte te brengen via guido.peers@gmail.com

Gerichte beelden – een afbeelding waarvoor één of enkele personen tijdens een groepsactiviteit worden uitgelicht of een afbeelding waarvoor wordt geposeerd. Voor het maken en publiceren van gerichte beelden zal een uitdrukkelijke toestemming gevraagd worden. De betrokkene heeft het recht om afzonderlijk toestemming te geven voor het gebruik van zijn foto’s voor elk van de aangegeven doeleinden.